Встановили особу маніяка, який нападав на жінок у Києві

Місцеві жителі встановили місце проживання чоловіка, який переслідував і нападав на дівчат в Солом'янському районі Києва.

Від нападу невідомого постраждали близько 10 жінок.
Про це повідомив голова громадської організації "Турецьке містечко" Віктор Марченко в Facebook.
Автор: Віктор Марченко
Встановили особу маніяка, який нападав на жінок у Києві
Від нападу невідомого постраждали близько 10 жінок
"25 січня до 20:00 біля входу в Нацполіцію зібралися півтора десятка чоловіків і кілька дівчат для організації пошуку підозрюваного з метою допомогти поліції поговорити з підозрюваним", - написав він.
Чоловік в спортивних штанах відомого бренду Adidas нападав на дівчат та жінок. Маніяк на зріст 175 см, худорлявої статури, волосся темне або темно-русяве.
Серед активістів були потерпілі. Також вони створили групу в Viber для координації дій, у них вже були фото і відео дій підозрюваного.
"Ми розділилися на групи і почали патрулювати містечко. Особливої ​​надії на результат не було, бо інформація була доступна багатьом людям, відповідно, розголос міг зашкодити процесу. Один з активістів мав досвід служби в органах, так ми дізналися місце проживання підозрюваного", - розповів Віктор.
До помешкання ймовірного маніяка викликали поліцію. Дружина після бесіди з активістами, була здивована подіями. Люди звернулись до батьків та сім'ї ймовірного злочинця, щоб той добровільно прийшов до поліції та пояснив або спростував свою причетність до нападів.
Зловмисник з дружиною та дитиною вже покинули місто. Правоохоронці встановлюють його місцезнаходження.
У квітні 2017 року в Києві засудили серійного грабіжника, який на вулицях зривав з жінок золоті прикраси.

Related

Гаряча новина 4082553987477442160

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item