У США розповіли про терміни нових санкцій проти РФ

Протягом кількох місяців ви побачите, може, і місяць, - заявив Мнучін, кажучи про санкції

Санкції будуть введені "так скоро, як тільки зможе" уряд США, заявив Мнучін на слуханнях у банківському комітеті сенату. Для цього знадобиться від місяця до кількох.

 
Нові санкції проти Росії будуть введені "в найближчому майбутньому", "так скоро, як тільки зможемо". Про це під час слухань у банківському комітеті сенату заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін, повідомляє РІА Новости у вівторок, 30 січня.
 
За його словами, Вашингтон уже працює над новими санкціями.
 
"Ми маємо намір використовувати (оприлюднену напередодні) доповідь і розвіддані для того, щоб вводити додаткові санкції, ми працюємо над ними", - сказав Мнучін на слуханнях.
 
Відповідаючи на настійні питання сенатора про терміни введення нових санкцій, глава Мінфіну США заявив: "Я хочу бути обережний, але в найближчому майбутньому ви побачите санкції".
 
"Я хочу бути обережним і не можу обіцяти вам, що це буде протягом місяця, але, запевняю, ми будемо робити це так скоро, як тільки зможемо, протягом декількох місяців ви побачите - може, і місяць, але я повинен бути обережний в цьому, оскільки необхідно виконати багато роботи", - додав він.
 
Нагадаємо, раніше Мнучін заявив, що опублікований Міністерством фінансів США "Кремлівський звіт" врешті призведе до нових санкцій проти Росії.
 
Сама доповідь була опублікована напередодні. У так завний "Кремлівський список" включені 210 росіян: керівники уряду РФ, представники найбільших компаній, глави обох палат Федеральних зборів РФ, високопоставлені чиновники. Документ був підготовлений в рамках закону "Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій".

Related

Події у світі 6323669292748725291

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item