На Західну Європу обрушився потужний шторм Елеонора

Удар стихії на узбережжя Великої Британії
На країни Західної Європи обрушився потужний шторм Елеонора 
Як повідомляє агентство dpa, від удару стихії найбільше постраждали Франція, Ірландія, Велика Британія, Німеччина і Нідерланди.
У Франції на гірськолижному курорті Морільон в результаті падіння дерева загинула одна людина, четверо отримали серйозні поранення. Близько 225 тис. французьких домогосподарств залишилися без електрики, головним чином на сході країни.


Французька залізнична компанія SNCF скасувала курсування регіональних поїздів в районах Нормандії і Ельзасу, в той же час, міжміські поїзди продовжили роботу.  
У Німеччині пориви вітру досягали до 120 км/год, ураган порушив рух автотранспорту і судноплавство на південному заході країни, даних про постраждалих немає.
В Ірландії ж без електрики залишилися близько 16 тис. будинків, господарств і підприємств, а в Північній Ірландії - 20 тис. об'єктів.


У Нідерландах влада скасувала рух регіональних поїздів і тимчасово заблокували рух автотранспорту по дамбах і мостах в прибережних районах країни, які найбільше постраждали від удару стихії. Метеорологи також прогнозують в цих районах сильні повені.

Related

Події у світі 810473214147306962

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item