У Вінниці патрульні відкрили вогонь, щоб зупинити п’яного водія на BMW

Інспектори здійснили два постріли по колесах авто втікача
У ніч на понеділок, 8 січня, у Вінниці патрульні поліцейські після переслідування та застосування табельної зброї затримали водія-порушника правил дорожнього руху.
За інформацією поліцейських, водій автомобіля BMW проігнорував сигнал патрульних про зупинку та спробував відірватися. Під час переслідування водій не реагував на неодноразові вимоги зупинитися. Після попередження про застосування вогнепальної зброї поліцейські двічі вистрілили по колесах авто втікача.
Після вимушеної зупинки водій авто та троє пасажирів намагалися втекти, однак їх затримали. Поліцейські з’ясували, що 21-річний водій перебував за кермом у нетверезому стані. Рівень алкоголю в крові майже у вісім разів перевищував допустиму норму - 1,34 проміле.

Фото: Патрульна поліція України
Фото: Патрульна поліція України 

Щодо дій водія складено сім адмінпротоколів. Також йому загрожує до двох років позбавлення волі через опір працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків.
Нагадаємо, що у Львові жінка-водій Peugeot 208 з ознаками наркотичного сп'яніння після зупинки за порушення ПДР збила патрульного і провезла його півкілометра на капоті.

Related

Гаряча новина 6764331077551071946

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item