На інфраструктуру ВМС України витратять понад 130 млн - Міноборони

На розвиток інфраструктури ВМС України виділені 133,3 млн гривень

На розвиток інфраструктури ВМС у цьому році виділили 133,3 млн гривень. Більшу частину суми - 123,5 млн грн - витратять на будівництво об'єктів у військовому містечку Дачне-2 в Одеській області.

 
На розвиток інфраструктури Військово-морських сил у 2018 році в Міністерстві оборони виділені 133,3 млн гривень. Про це повідомив заступник очільника Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України полковник Олександр Чергінець, пише прес-центр відомства в п'ятницю, 9 лютого.
 
За його словами, тільки на будівництво військових об'єктів у військовому містечку Дачне-2 в Одеській області було передбачено 123,5 млн гривень.
 
"Мова йде про три казарми, гуртожиток, їдальню, медпункт, фізкультурно-оздоровчий комплекс, реконструкцію об'єктів інженерного забезпечення (котельня, інженерні мережі тепло-, електро-, водопостачання і каналізаційні стоки), благоустрій території", - сказав Чергінець.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на підготовку і навчання військовослужбовців Збройних сил України у 2017 році було витрачено більше 500 млн гривень.

Related

Події в Україні 1788426118543924059

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item