Попередньою причиною авіакатастрофи Ан-148 стало обмерзання приладів

МАК дав попередні підсумки дослідження "чорних ящиків" Ан-148
Експерти Міждержавного авіаційного комітету (МАК), який розшифровує "чорні ящики" літака Ан-148, що зазнав аварії, повідомили про один з факторів, який міг стати причиною катастрофи лайнера в Підмосков'ї.
Так, в результаті дослідження було встановлено, що прилади невірно відображали дані про швидкість польоту, що могло бути викликано обмерзанням датчиків. Системи обігріву всіх трьох приймачів повного тиску були вимкнені.
Про це повідомляє Російська служба Бі-Бі-Сі.
Раніше МНС повідомило про виявлення першого чорного ящика, їх передали експертам Міждержавного авіаційного комітету. Пізніше рятувальники, імовірно, виявили другий бортовий самописець.
11 лютого в Росії пасажирський літак Ан-148, на борту якого знаходилася 71 людина, після вильоту з аеропорту Домодєдово пропав з екранів радарів. Пізніше Саратовські авіалінії підтвердили інформацію про його аварію.
Раніше російські ЗМІ серед можливих причин катастрофи вказували - технічну несправність літака, зіткнення з вертольотом або помилка екіпажу.
У Слідчому комітеті РФ вважають, що літак Ан-148, який розбився в російському Підмосков'ї, вибухнув під час удару об землю, а до цього він був цілий.
Українське підприємство Антонов направило радників для розслідування причин авіакатастрофи Ан-148 в Підмосков'ї.

Related

Події у світі 6670982756666621051

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item