Через жарт 16-річний хлопець може сісти на 6 років


У Херсоні поліція затримали телефонного "терориста", який 25 лютого повідомив про мінування торгово-розважального центра.
Про це інформує Сегодня.
Повідомлення про мінування поліція отримала в неділю близько 16 години вечора. На місце події відразу виїхали екстрені служби, які евакуювали з ТРЦ тисячі співробітників і відвідувачів. Магазини та розважальні заклади припинили свою роботу на кілька годин. Проте, вибухівки рятувальники так і не виявили.
Через добу слідчі знайшли "терориста", яким виявився 16-річний житель Херсона. За словами хлопця, він просто хотів пожартувати.
"Хлопець пояснив, що вирішив пожартувати, взяв телефон у одного із друзів і повідомив про замінування. Він розкаюється в скоєному і каже, що не знав про кримінальну відповідальність за такі дії",- повідомляють правоохоронці.
Однак поліція відкрила кримінальне провадження за фактом свідомо не правдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян. Це означає, що юний жартівник може сісти до в'язниці на строк від двох до шести років.
Раніше, у Києв, 24-річного чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі за неправдиве повідомлення про мінування спортивного комплексу. Неправомірні дії чоловік чинив у стані алкогольного сп'яніння.

Related

Суспільство 6378754630670575580

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item