У Рівненській області близько 200 копачів бурштину напали на поліцейських, є постраждалі

Троє учасників масових заворушень перебувають в ізоляторі
У Рівненські області поблизу села Осова сталась сутичка між копачами бурштину і правоохоронцями, в результаті якої постраждали п'ятеро поліцейських.
Поліцейські охороняли працівників лісових господарств, які закопували ями та рови, утворені внаслідок незаконного промислу, повідомляє прес-служба обласної поліції.
У цей час правоохоронців оточило близько двохсот осіб, які вимагали покинути територію, дозволити видобувати бурштин та погрожували вбивством у разі невиконання їхніх вимог.
Згодом між натовпом та поліцейськими виникла сутичка. Зловмисники завдавали удари дерев’яними палицями по працівниках поліції, пошкоджували автомобіль, зрізали дерева, чим заблокували вихід із лісового масиву.
На місці події вдалося затримати сімох активних учасників заворушень, трьом з них повідомили про підозру у вчиненні масових заворушень та затримали, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
Поліція розпочала досудове розслідування за статтями 294 (масові заворушення) 342 (опір представникові правоохоронного органу), 343 (втручання в діяльність правоохоронного органу) і 345 (погроза, або насильство щодо правника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Related

Події в Україні 8192825257948433460

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item