В Укрспецекспорті спростували інформацію про повернення Хорватією непридатних МіГ-21

МіГ-21
Державна компанія Укрспецекспорт спростувала інформацію ЗМІ про непридатність винищувачів МіГ-21, які Міністерство оборони Хорватії закупило в Україні.
"На сьогоднішній день жодної офіційної претензії або рекламації від Міністерства оборони Республіки Хорватія у ДК Укрспецекспорт немає", - йдеться в заяві української компанії.
Згідно з офіційною позицією Укрспецекспорту, ця дезінформація обумовлена несумлінною конкуренцією з боку Росії, яка разом з Україною взяла участь у тендері з виконання капітальною ремонту десяти вертольотів Мі-171Ш хорватського Міноборони.
За інформацією військового видання Defender.hr, Хорватія уклала договір з АТ Вертольоти Росії, незважаючи на те, що українське підприємство має значно більший досвід з виконання капітального ремонту таких гелікоптерів, а також санкції Європейського Союзу щодо РФ, додали в компанії.
Нагадаємо, що видання Jutarnji List з посиланням на інформовані джерела в хорватському Міноборони повідомило, що Хорватія хоче повернути чотири неробочі винищувачі МіГ-21 і просить Міноборони України замінити їх на чотири справні літаки з державною гарантією.

Related

Події в Україні 7042783419963426549

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item