6 секретів, що допоможуть розлюбити солодощі


Смачні тістечка, шоколадні десерти або східні солодощі часто стають на шляху схуднення. Відмовляючись від них заради красивої фігури, ми власноруч створюємо стресову ситуацію.
Однак вирішити проблему зайвих калорій просто. Треба тільки розлюбити солодке, і це нескладно, пише видання "Goodhouse".
Відмовтеся від голодування.Найкращий режим харчування - це 3 основних прийоми їжі та 2 перекуси. Такий раціон підтримуватиме постійний рівень цукру в крові. Це важливо, оскільки через стрибки рівня цукру може виникати жага шкідливих солодощів. Крім того, кожного разу варто з'їдати хоч 1 продукт, насичений складними вуглеводами. Вони повільно засвоюються і поступово насичують кров глюкозою.
Спіть вдосталь. Коли не висипаємось, організм відчуває брак енергії. Найпростіший спосіб її поповнення - солодкі та жирні продукти, на них дивимось в першу чергу. А коли нічний сон був достатнім, до солодкого тягне значно менше.
Їжте безпечні ласощі. Коли без десерту обійтися неможливо, вживайте солодкі продукти без вмісту цукру. До них відносяться фрукти, ягоди, сухофрукти.
Дізнайтесь склад продукту. Бо цукор додають майже скрізь - у мариновані огірки, напівфабрикати, хліб, соуси, соки та газовані напої. Якщо вживати менше таких продуктів, можна сміливо з'їсти шоколадну цукерку без загрози здоров'ю.
Не купуйте солодощі про запас. Так зможете зменшити кількість ласощів, що їсте. Бо навіть коли захочеться - "під рукою" не буде десерту.
Випробуйте себе. Існує думка, що відмова від солодкого на 4-5 діб суттєво скорочує потяг до ласощів або взагалі примушує організм "розлюбити" цукор.
З 1 січня в Україні почали діяти європейські вимоги до виробів з какао та шоколаду. Відтепер шоколадом може називатися лише той продукт, який містить не менше 35% загальної кількості какао-продуктів. В молочному шоколаді має бути понад 25% какао-продуктів та не менше 14% молочних продуктів. Білий шоколад має містити не менше 20% какао-масла та понад 14% молочних продуктів.

Related

Здоров'я 2223172086215737965

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item