7 мільйонерів дали поради, як розбагатіти

Збагачувати себе, а не інших, не терпіти роботу, яка не подобається, та працювати над власною мрією – 7 мільйонерів розказали як досягли багатства.
Поради успішних підприємців опублікував 24tv.ua.
Генрі Форд американський винахідник, власник заводів з виробництва автомобілів радить не економити, а вкладати гроші у свій розвиток. Секрет успіху в умінні розуміти інших людей так само добре, як і себе. Потрібно навчитися дивитися на кожну справу своїми і чужими очима. Різні точки зору подарують одну правильну.

Автор: 24tv.ua
7 мільйонерів дали поради, як розбагатіти
Генрі Форд
Уоррен Баффетт американський інвестор, один із найбагатших людей у світі, вважає, що секрет успіху в ощадливості і терпінні. Мільйонер радить купувати тільки те, чим би ви із задоволенням володіли, якщо ринок закриється на десять років. Постійно відкладати пошуки хорошої роботи і просиджувати на тій, що гнітить, – це як відкладати секс до пенсії. І якщо у вас є можливість вибору, набагато важливіше сказати "ні", ніж "так".

Автор: 24tv.ua
Уоррен Баффетт
Уоррен Баффетт
Роберт Кіосакі американський бізнесмен і письменник, працював торговим агентом, потім заснував міжнародну освітню компанію Rich Dad`s Organization. Вартість його активів оцінюють у $80 млн.
Він говорить, що перш за все необхідно дивитися на цінність, а не на ціну. Якщо не можете побачити себе багатим, то ніколи не зможете ним стати. А слово "неможливо" блокує потенціал, в той час як питання "Як мені це зробити?" змушує мозок працювати на повну силу.

Автор: 24tv.ua
Роберт Кіосакі
Роберт Кіосакі
Бодо Шефер, фінансовий консультант, письменник. Він одним з кращих практиків в області тайм-менеджменту та управління фінансами. У 30 років заробив перший мільйон і міг жити на відсотки від накопичених коштів.
Шефер вважає, що багатство приносять не ті гроші, які заробляєте, а ті, які зберігаєте. Є два способи стати щасливим: обмежити свої потреби, збільшити свої можливості. Мудра людина робить і те й інше. Чим більше тренуєтеся, тим більше щастить.


Автор: 24tv.ua
Бодо Шефер
Бодо Шефер
Американський мільярдер Марк Кьюбан радить економити гроші на персональних витратах. Стати розумним покупцем - це перший крок до того, щоб бути багатим. Чим більше думаєте про гроші, тим складніше зосередитися на цілях. Головне - це готовність працювати краще і вчитися більше, ніж інші.


Автор: 24tv.ua
Марк Кьюбан
Марк Кьюбан
Голова однієї з найвідоміших кавових мереж в світі Starbucks Говард Шульц стверджує, що мріючи про щось мале, ніколи не досягнете успіху у великому. Невдача цілком може наздогнати вас зненацька, але удача приходить лише до тих, хто її планує.


Автор: 24tv.ua
Говард Шульц
Говард Шульц
Автори книги "Ваш сусід - мільйонер" Томас Стенлі і Вільям Данко впевнені, що багатство і дохід – різні речі. Якщо багато заробляєте і при цьому витрачаєте все, що отримуєте, – ви не багатієте, а просто широко живете. Багатство – це те, що накопичуєте, а не витрачаєте.


Автор: 24tv.ua
 Томас Стенлі
Томас Стенлі
Українська пенсіонерка 82-річна Любов Зінов'єва після десяти років нелегального життя в США відкрила свій власний бізнес з продажу в'язаних речей. До еміграції в США жінка працювала в туберкульозному диспансері. А в 1995 році у віці 60 років полетіла на заробітки в Америку, щоб допомогти родині.

Related

Цікаво 5804426388091863839

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item