7 корисних речей, щоб виглядати неперевершено вранці

7 корисних речей, щоб виглядати неперевершено вранці

На якість сну та зовнішній вигляд після нього впливає не тільки поза, а й косметичні засоби нанесені на шкіру. Є кілька способів залишатися свіжою та бадьорою зранку.
1. За три години до сну пийте менше рідини і їжте страви з підвищеним вмістом солі. Також варто вечеряти продуктами, багатими білком. Постарайтесь відмовитися від цукру, рису, макаронів і картоплі на ніч: від вуглеводів шкіра вранці здається припухлою.
2. У вечірні години подбайте про свої губи. Намастіть їх медом і змийте через10 хвилин. Якщо є висипання на шкірі, їх також змастіть медом. Він підсушить шкіру і зніме запалення.
3. Відмінно працюють у вечірній час засоби проти целюліту. Візьміть будь-яку глину, додайте мінеральної води. Зігрійте масу в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Змастіть глиною місця, уражені целюлітом. Глини не шкодуйте, шар повинен бути достатньо товстим. Накрийте поліетиленом і укутайте теплою хусткою. Полежте півгодини, звернувшись в плед. Потім змийте глину, шкіру змастіть антицелюлітним кремом.
4 На зовнішній вигляд і самопочуття також впливає поза уві сні. Поза сну на животі може спричинити набряки, темні кола під очима та поганий колір шкіри. Якщо ви спите на спині, то радимо купити ортопедичну подушку – так кров і лімфа нормально циркулюють по судинах, що забезпечить шкірі обличчя свіжий вигляд. Також спробуйте одягати маску для сну, це зробить сон глибшим.
5. За годину до сну обов'язково провітрюйте кімнату, де ви спите. У ній не повинно бути душно, сиро або занадто холодно. Щоб тепло від батарей не сушило шкіру, купіть краще зволожувач повітря.
6 За півгодини до сну наносьте на шкіру нічний крем, а також ретельно розчешіть волосся. А щоб ваші пасма менше електризувались і мали кращий вигляд зранку, спіть на наволочках подушок лише з натуральних тканин, а не синтетичних.
7. Починайте відновлення організму зі сніданку. Найкраще, якщо це будуть овочі. Також вас швидко пробудить прохолодний душ з м'ятним або цитрусовим ароматом гелю для вмивання.

Related

Здоров'я 6678465569810526301

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item