Філатов звільнив заступницю за її позицію до української мови


Міський голова Дніпра Борис Філатов запропонував своїй заступниці Світлані Єпіфанцевій звільнитиися через негативні висловлювання у соцмережі про впровадження української мови.
Єпіфанцева написала, що в місті закрили один із кінотеатрів через малу відвідуваність. За її словами, це сталось після заборони російських фільмів і показу іноземних лише українською мовою, передає ТСН.
"Повідомляю, що заступниці міського голови Світлані Володимирівні Єпіфанцевій від сьогодні запропоновано звільнитися за висловлювання щодо статусу державної мови та порушення етики державного службовця. Останнім часом пані Єпіфанцева систематично дозволяла собі неоднозначні публічні висловлювання, чим викликала справедливе суспільне обурення", - написав Філатов на сторінці в соцмережі.
Заступниця відповіла, що це її власна думка. Філатов написав, що у державного службовця власної думки у таких питаннях бути не може. Між ними почалась словесна суперечка.
У останній публікації заступниця повідомила, що замки від її кабінету змінили, службове авто наказали віддати і повідомили, що на роботу можна не приходити.
Міський голова Дніпра Борис Філатов призначив очільницю дніпровського "Опозиційного блоку" Світлану Єпіфанцеву своїм заступником. Цей крок назвав компромісом між демократичними та опозиційними силами у Дніпровській міській раді.

Related

Події в Україні 5589293485665835559

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item