Український піаніст отримав престижну міжнародну премію


Українець Дмитро Чоні отримав першу премію престижного Міжнародного конкурсу піаністів Los Angeles International Piano Competition.
Молодому українському піаністу всього 24 роки, і він вже є лауреатом понад 15 міжнародних конкурсів, - про це пише TRUST.UA
Місяць тому він переміг в Міжнародному конкурсі піаністів ім. Ферруччіо Бузоні в Італії .
Дмитро - випускник Національної музичної академії України ім. П. Чайковського (клас професора Юрія Кота). Зараз продовжує навчання в Університеті музики і виконавського мистецтва міста Грац (Австрія) під керівництвом Мілани Чернявської.
Піаніст співпрацює з різними оркестрами і диригентами. Серед них - Симфонічний Оркестр Республіки Сан-Марино під керівництвом Францеско Оммассіні, Національний симфонічний оркестр України під керівництвом Володимира Сіренка, Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України під керівництвом Віталія Протасова, Камерний оркестр Collegium Musicum Lviv під керівництвом Івана Остаповича та інші.
Автор: i.trust.ua
Другим був артист з Росії.
Другим був артист з Росії.
Крім того, Дмитро є стипендіатом і постійним учасником Міжнародної Музичної Академії в Князівстві Ліхтенштейн.
Музикант виконує як сольні речіталі, так і бере участь в концертах камерної та симфонічної музики, виступаючи в різних залах Європи та Америки. Піаніст виступав на фестивалях "Kissinger Sommer Festival" в Німеччині, "Next Generation - Classic Festival Bad Ragaz" в Швейцарії, "Harmonie Starego Miasta" в Польщі, "Київські літні музичні вечори" в Україні.
Виставу "Річард ІІІ" Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка відзначили престижною нагородою. Відзнаку вистава отримала на сьомому Міжнародному театральному фестивалі Academy of Performing Arts Awards (Пекін, Китай).

Related

Суспільство 6900035629433505509

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item