Львівські активісти обіцяють зірвати концерт Ірини Білик


Учасники націоналістичних організацій пообіцяли заблокувати львівський концерт української співачки Ірини Білик, запланований на 6 березня у тамтешній Опері.
Про це під час прес-конференції 26 лютого повідомив активіст "Добровольчого руху ОУН" Антон Петрівський.
Активісти наголошують, що 2015 року виконавиця відвідувала Крим, а 2017-го була гостею на святкуванні ювілею співака Філіпа Кіркорова, яке, зокрема, проходило в Кремлівському палаці в Москві.
"Кілька разів зв'язувалися з продюсером Ірини Білик і ставили просту вимогу, щоб співачка визнала Росію країною-агресором, а Крим – окупованою територією. Минулого тижня я мав розмову з продюсером, і він сказав, що Ірина Білик не робитиме такої заяви", - повідомив Антон Петрівський ZAXID.NET.
Представники громадських організацій ("Добровольчого руху ОУН", "Спротив Романа Шухевича" та "Дух нації") також звернулись до гендиректора Львівського театру опери та балету імені Крушельницької Василя Вовкуна, щоб не допустити проведення концерту.
"Якщо ж керівники Опери не скасують концерт, то ми його заблокуємо. Як саме – будемо радитися. Найімовірніше, це буде мирний протест, ми не впускатимемо глядачів у приміщення, як це робили раніше", - каже Антон Петрівський.
У львівській Опері, рішення про скасування не прийняли. Результат розгляду звернення оголосять за кілька днів.
Вперше активісти заявили про блокування концерту на початку лютого. Після цього Ірина Білик на своїй сторінці написала пост про допомогу дітям атовців, яку надає завдяки концертній діяльності. Активісти націоналістичних організацій назвали допис цинічним і додали, що співачка "прикривається дітьми". Також додали, що вона повинна чітко визнати Росію країною-агресором і Крим українською окупованою територією, якщо ж ні, то концерт у Львові не відбудеться.
У червні 2017-го виступ Ірини Білик під час відкриття ресторану "Парк Leo" в Одесі не відбувся через протестні акції активістів Одеси, у тому числі колишнього Одеського осередку "Правого сектора". Організатори скасували виступ співачки за півгодини до початку заходу.

Related

Суспільство 7839680556759844075

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item