Стало відомо, як "Російська православна армія" катувала та вбивала людей в Слов'янську


Портерти вбивць з "Російської православної армії"
У червні 2014 року в Слов'янську Донецької області бойовики "Російської православної армії" затримали і вбили дияконів церкви "Преображення Господнє" і двох синів пастора цієї церкви.
Про це повідомляє сайт "Релігія в Україні".
"Молодих чоловіків, членів релігійної організації, терористи викрали, катували і вбили в червні 2014 року. Тіла жертв були знайдені у братській могилі разом з іншими вбитими місцевими жителями через місяць, після звільнення міста від окупації. Особи всіх трьох катів встановлено. Їм заочно повідомлено про підозру. Оголошені в розшук ", - йдеться у повідомленні.
Масове поховання людей, убитих бойовиками, виявили в Слов'янську в липні 2014 року.
"Серед 14 тіл (12 чоловіків і 2 жінки) рідні опізнали чотирьох служителів місцевої церкви. Двоє із загиблих були багатодітними батьками. Зокрема, диякон Володимир Величко (народився в 1973) був одружений, батько вісьмох дітей, диякон Віктор Брадарський (народився в 1974) - також одружений, батько трьох дітей", - повідомляється.
Поліцейські відзначили, що складність полягала у пошуках свідків тих подій - більшість з них були вже або мертві, або у в'язниці, або на території терористичної організації ДНР.
" 8 червня близько 11-12 ранку до церкви, де зібралися її парафіяни, увірвалися озброєні бойовики і забрали з собою двох братів 1984 і 1990 народження і двох їхніх знайомих разом з їх автомобілями. Нападники прибутку на машині, яку напередодні забрали у одного з віруючих. У машині одного з викрадених чоловіків терористи знайшли гроші в іноземній валюті та під приводом цього оголосили їх "американськими шпигунами". Автомобілі забрали, а полонених помістили в бокс захопленої пожежної частини. Встановлено, що хлопців катували, а на ранок вивезли за місто і розстріляли з автоматів прямо в машині, яка загорілася. Один чоловік згорів у машині, інші намагалися втекти і сховатися за кущами, але їх добили. Тіла вивезли і закопали у загальній могилі. А в цей час кати взяли у родичів чималу суму викупу " за звільнення бранців", - йдеться в повідомленні.
Зловмисниками виявилися:
Пушков Євген Миколайович, 1979 року народження, житель Слов'янська,
Образцов Олег Володимирович, 1965 року народження, житель Макіївки,
Чернишов Андрій Олександрович, 1963 року народження, житель Слов'янська.
Бойовики у період окупації будували укріплення терористів, чергували на блокпостах міста, а також займалися бандитизмом і вбивали людей.
"Після звільнення Слов'янська втекли в Донецьк. Брали участь у бойових діях і вважаються "героями ДНР "", - зазначається.
Українській армії вдалося взяти під свій контроль селище Катеринівка в Луганській області. Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін.

Related

Події в Україні 4438655519858632602

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item