Прихильники Саакашвілі приїхали до будинку Порошенка

Колона прихильників Саакашвілі їде в Козин
Автоколона прихильників Міхеіла Саакашвілі приїхала до будинку президента України Петра Порошенка в селі Козин Київської області і проводить там акцію протесту, повідомляє Укрінформ.
Територія будинку Порошенка оточена щільним кордоном поліції. На мітингу виступають лідери Руху нових сил - політсили, яку очолив Саакашвілі. Самого Саакашвілі на акції не видно.
Нагадаємо, що в неділю, 4 лютого, на мітинг під гаслом за імпічмент президентазібралися близько 10 тисяч осіб на чолі з Саакашвілі.
Організатори акції змінили маршрут через проведення на Хрещатику масової акції протесту власників автомобілів на єврономерах. У центрі чергували 2 тисячі поліцейськихі бійців Національної гвардії.
26 січня Апеляційний суд Києва призначив Саакашвілі запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Генпрокуратура підозрює, що політичну діяльність Саакашвілі спонсорував український олігарх Сергій Курченко, який разом з іншим оточенням Віктора Януковича втік з України. 8 грудня Саакашвілі затримали в Києві. У липні 2017 року Саакашвілі позбавили українського громадянства.

Related

Події в Україні 3028606732899332731

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item