Демократи опублікували свій меморандум у справі про втручання РФ у вибори президента, Трамп назвав його провалом

Дональд Трамп: Це незаконно!
Демократи зі спецкомітету з розвідки Палати представників Конгресу США 24 лютого оприлюднили відредаговану версію службової записки по ймовірне втручання Росії у вибори президента США в листопаді 2016 року, повідомляє CNN.
Старший член спецкомітету з розвідки і член фракції Демократичної партії Адам Шифф заявив, що опублікований меморандум "повинен покласти край будь-яким побоюванням, які могли виникнути у американського народу щодо дій ФБР, Міністерства юстиції та суду FISC". Він підкреслив, що правоохоронні органи діяли законно, і ніяких неетичних або непрофесійних дій виявлено не було.
Меморандум був опублікований у відповідь на аналогічний крок республіканців. На початку лютого президент США Дональд Трамп розсекретив підготовлену республіканцями доповідь, в якій говориться про зловживання у вищому керівництві ФБР і Міністерстві юстиції США при розслідуванні за звинуваченням його команди в зв'язках з Москвою. Описані в доповіді події американський лідер назвав ганьбою.
Тепер, коментуючи службову записку демократів, Трамп назвав її політичним і юридичним провалом.
"Меморандум демократів у відповідь про зловживання, пов'язані з наглядом з боку уряду, є повним політичним і юридичним провалом. Це просто підтверджує всі жахливі речі, які були зроблені. Це незаконно!", - написав він у Twitter.

The Democrat memo response on government surveillance abuses is a total political and legal BUST. Just confirms all of the terrible things that were done. SO ILLEGAL!

Водночас прес-секретар Білого дому Сара Сандерс назвала меморандум "політично мотивованим", повідомляє CBS News.
"Хоча меморандум демократів намагається підірвати політичні позиції президента, він підтримав його оприлюднення в інтересах прозорості", - сказала вона.
Нагадаємо, в США триває розслідування про втручання Росії у вибори президента.

Related

Події у світі 2890785886795487680

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item