На Волині ув'язнили чоловіка, який відправляв рабів у білоруський колгосп

Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів

Зловмисник пообіцяв чотирьом безробітним Волинської області хороші умови роботи і вивіз їх у село в Брестській області Білорусі.

 
Жителя Володимир-Волинського, який вербував чоловіків у трудове рабство в Білорусь, взяли під варту. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Волинської області.

Так, пообіцявши чотирьом безробітним Волині хороші умови роботи і гідні заробітки, зловмисник завозив їх у село в Брестській області, де погрозами і насильством змушував важко працювати на сезонних роботах у колгоспі, а заробіток привласнював. Крім того, за кожного такого працівника він отримував гроші від керівника господарства.
 
"Молодий чоловік, на утриманні якого троє неповнолітніх дітей, раніше був засуджений за вчинення тяжкого тілесного ушкодження і хуліганство", - додали в прокуратурі.
 
Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів. Досудове розслідування триває, встановлюються інші потерпілі від дій зловмисника особи і свідки злочинної діяльності.
 
Раніше в Балтському районі Одеської області поліцейські викрили сім'ю, яка протягом 14 років утримувала в трудовому рабстві трьох осіб.

Related

Події в Україні 8776321705205334698

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item