Банкова може розіграти дострокові вибори - Тягнибок


Адміністрація президента розглядає сценарій дострокових парламентських виборів цього року. 
Про це у коментарі сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.
"Можуть бути дострокові парламентські вибори на серпень або вересень. Це вигідно теперішній владі. Оскільки їхні позиції слабнуть, починають розуміти що у 19-у році весною програють президентські. Але для того, щоб укріпитися, хочуть за рахунок адмінресурсу, поки є при владі провести вибори. Отримати за рахунок мажоритарних округів якусь потужну фракцію", - розповів він.
"Адміністрація президента розглядає декілька різних сценаріїв, не будуть гребувати для збереження влади абсолютно нічим, прорахують варіант вигідний лише для них. Влада не займається управління державою, війною, внутрішнім розвитком економіки, а виборами", - додав політик.
Натомість "Свобода" братиме участь у чергових президентській і парламентській виборчих кампаніях, сказав Тягнибок.
"Не виключаю, буде єдиний блок українських націоналістів. Це важливо стратегічно. Підписали меморандум з "Правим сектором", "Національним корпусом", Конгресом українських націоналістів. Майже рік успішно співпрацюємо. Логічно було би, якби нам вдалося сформувати єдину команду на вибори", - заявив лідер "Свободи".
У п'ятницю, 9 лютого, у колонній залі Київської міської ради проходять п'яті Бандерівські читання. Їх організував недержавний аналітичний центр "Українські студії стратегічних досліджень" і Науково-дослідний інститут українознавства. На фахову дискусію зібралися науковці, політики, політологи, дипломати, філософи та учасники війни на Донбасі.

Related

Політика 5490671238819370978

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item