Атовця підозрюють у вбивстві родини кума Януковича


15 лютого правоохоронці Великої Новосілки на Донеччині затримали і доставили до СІЗО Маріуполя бійця АТО Петра Саламу.
Його підозрюють у вбивстві доньки, зятя та онука Валерія Шири – кума екс-президента України Віктора Януковича.Про це у Facebook повідомила голова громадської організації "Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО" у Харкові Олена Вовк.
"Нашого Петю - водія, забрали в СІЗО. Всіх поодинці знищують?", - написала Олена.
15 лютого 2015 року Салама отримав поранення в бою у Широкиному на Донеччині. Проте під шаленим обстрілом зумів відвести машину, давши можливість відходу для інших. Після демобілізації у 2016 році Салама почав допомагати добровольцям на лінії фронту, пише у Facebook член батальйону Нацгвардії імені Генерала Кульчицького Кирило Желев.
"Рівно через три роки, діючи за стандартною "мусорською схемою" – з нічним візитом, масками, мордою в підлогу і обшуком всього будинку – він був вивезений з дому і доправлено у СІЗО в Маріуполі. Шиють співучасть у потрійному вбивстві", - написав Желев.
За іншими даними, затриманий перебуває у ізоляторі тимчасового тримання у Волновасі. Йому Жовтневий суд Маріуполя обиратиме сьогодні, 15 лютого, запобіжний захід, пише у Facebook Анатолій Виногродський.
Вранці 6 грудня торік у власному двоповерховому будинку на пров. Лиманному знайшли зарізаними подружжя Дегтяренків — 56-річного Володимира, 46-річну Ларису та їхнього сина Валерія, 23 роки. Валерій був студентом четвертого курсу Донецького національного університету ім. Василя Стуса, що зараз розташований у Він­ниці. Навчався заочно на юридичному факультеті. Батько Лариси Дегтяренко — Валерій Шира — був головою Великоновосілківської районної адміністрації з 2008-го по 2014 роки, кумом колишнього президента Віктора Януковича. Замішаний у багатьох корупційних скандалах.

Related

Гаряча новина 4569235481341800656

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item