У Києві затримали чотирьох підозрюваних у розбоях і викраденнях авто

Чотирьох чоловіків затримали за підозрою в розбоях і викраденнях авто

У гаражі в затриманих виявили викрадений позашляховик і запчастини від іншого авто. Крім того, було вилучено зброю - помпову рушницю і пістолет.

Поліція затримала чотирьох киян, яких підозрюють у розбоях та викраденнях елітних автомобілів. Про це в середу, 28 лютого, повідомляє прес-служба столичної поліції.
Зазначається, що на минулому тижні в поліцію звернувся чоловік із заявою про викрадення автомобіля марки Honda, який він залишив біля будинку на проспекті Курбаса. Під час розслідування було встановлено, що до викрадення іномарки причетні четверо киян. Після з'ясування їхнього місця знаходження правоохоронці затримали зловмисників.
Всі четверо виявилися жителями столиці 1990, 1994, 1996 і 1986-го років народження. Раніше в поле зору правоохоронців не потрапляли. Однак співробітники поліції відпрацьовують інформацію щодо їх причетності до розбійного нападу на столичне кафе, звідки викрали оргтехніку. До того ж раніше поліцейські заарештували їхнього організатора за викрадення автомобіля у мешканки Печерського району столиці.
У гаражі, де зловмисники зберігали викрадені машини, правоохоронці виявили позашляховик, який був у розшуку, а також запчастини до невстановленої іномарки.
Крім того, правоохоронці виявили помпову рушницю, пістолет іноземного виробництва та пакетик з речовиною, схожою на наркотичну. Вилучене направили на експертизу.
Розслідування триває, правоохоронці з'ясовують деталі злочинної діяльності затриманих, а також їхню причетність до інших злочинів.




Related

Гаряча новина 1710952656621519675

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item