Чоловік з ножем напав на відвідувачів торгового центру: є жертви


У Пекіні в одному із торгових центрів зловмисник напав на відвідувачів. Чоловік зізнався в скоєному та пояснив свої дії як особисту неприязнь.
Трагедія сталася в одному із торгових центрів Пекіна Joy City, повідомляє інформаційне агентство The Straits Times. Чоловік з ножем накинувся на відвідувачів. Після нападу 3 чоловіка та 10 жінок доправили до лікарні. Внаслідок отриманих травм одна жінка померла по дорозі в лікарню. Інші ж постраждалі мають стабільний стан, їм нічого не загрожує.
Поліції вдалося одразу затримати підозрюваного. Ним виявився 35-річний чоловік. Він є уродженцем повіту Сіху провінції Хенань, розташованої в центральній частині Китаю. Чоловік зізнався у скоєному. Пояснив свою мотивацію особистою неприязню.
На відео, яке потрапило в мережу, видно кров на підлозі центру. Також один із очевидців зазначив, що бачив як одну із жертв ранили в шию. Ще один очевидець розповів, що чоловік раптово вихопив ніж із своєї сумки і почав "без розбору різати людей".
У Токіо у відомому сінтоїстському храмі було вбито 2 людей внаслідок нападу невідомого чоловіка, який мав з собою самурайський меч.
За інформацією поліції підозрюваний убив свою сестру, яка була головною жрицею храму, коли вона виходила з машини, інформує ВВС.

Related

Події у світі 5445669987498569065

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item