Трамп: метою Росії було створити розбрат та хаос у США

Дональд Трамп
У неділю, 18 лютого, президент США Дональд Трамп заявив, що Росія була надзвичайно успішною у підриві політичного ландшафту Сполучених Штатів шляхом втручання у вибори 2016 року.
Про це він написав у своєму Twitter.
"Метою Росії було створити розбрат, хаос та підірвати США. Зі всіма цими комітетськими слуханнями, розслідуваннями та ненавистю всередині (Республіканської) партії, їх успіх перевершив їх найсміливіші мрії. Вони надривають свої животи від сміху в Москві. Америко, порозумнішай!", - написав Трамп.

If it was the GOAL of Russia to create discord, disruption and chaos within the U.S. then, with all of the Committee Hearings, Investigations and Party hatred, they have succeeded beyond their wildest dreams. They are laughing their asses off in Moscow. Get smart America!

У серії твітів він також критично згадав про "російське розслідування".
Він піддав критиці слова свого радника з питань національної безпеки Герберта Макмастера, який напередодні заявив, що є неспростовні докази російського втручання у вибори, через день після того ,як спецпрокурор Мюллер висунув обвинувачення проти 13 громадян Росії та трьох російських компаній у веденні "інформаційної війни" для того, щоб підірвати президентські вибори та допомогти перемогти Трампу.
"Я ніколи не говорив, що Росія не втручалася у вибори. Я сказав, це може бути Росія чи Китай, чи інша країна чи група, о може це був 180 кілограмовий геній, сидячи у себе в ліжку та граючи в комп’ютерні ігри. Російська фальшивка у тому, що передвиборчий штаб Трампа вступив у змову з Росією. Цього ніколи не було!", - написав він.

I never said Russia did not meddle in the election, I said “it may be Russia, or China or another country or group, or it may be a 400 pound genius sitting in bed and playing with his computer.” The Russian “hoax” was that the Trump campaign colluded with Russia - it never did!

Трамп також згадав, що Макмастер "забув сказати, що росіяни не вплинули чи змінили результати виборів 2016, а єдина змова, яка мала місце, це змова між Росією та його опонентом від демократів, колишнім Держсекретарем, Гілларі Клінтон та іншими демократами".

General McMaster forgot to say that the results of the 2016 election were not impacted or changed by the Russians and that the only Collusion was between Russia and Crooked H, the DNC and the Dems. Remember the Dirty Dossier, Uranium, Speeches, Emails and the Podesta Company!

Раніше Трамп прокоментував звинувачення проти росіян у втручанні у вибори 2016 року.
Нагадаємо, що США пред'явили офіційні звинувачення 13 громадянам і трьом організаціям в Росії за втручання в президентські вибори в США в 2016 році.
Після виборів президента США восени 2016 року Центральне розвідувальне управління США дійшло до висновків, що хакерські атаки з боку Росії на офіційні установи в США під час президентської кампанії були спрямовані безпосередньо на підтримку Дональда Трампа, а не на дискредитацію самого процесу демократичних голосувань. 
Пізніше національна розвідка США виклала в публічний доступ незасекречену версію доповіді про "втручання Росії у вибори". Згідно з документом, президент Росії Володимир Путін наказав провести хакерські атаки з метою вплинути на вибори в США. 

Related

Події у світі 1665491956521217624

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item