Клімкін побачив "замовний слід" у підпалі офісу Товариства угорців

Клімкін засудив підпал офісу Товариства закарпатських угорців

Міністр закордонних справ України засудив чергову провокацію в Ужгороді проти приміщення угорської меншини і заявив про замовний зовнішній слід.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін засудив підпал офісу Товариства закарпатських угорців в Ужгороді і назвав це провокацією. Відповідну заяву у вівторок, 27 лютого, він опублікував в соцмережі Тwitter."Рішуче засуджую чергову провокацію в Ужгороді проти приміщення угорської меншини. Системність і схожість дій провокаторів свідчить про замовний зовнішній слід. Ми не залишимо наших угорців одних! Разом будемо протидіяти спробам дестабілізації на Закарпатті", - написав Клімкін.

Рішуче засуджую чергову провокацію в Ужгороді проти приміщення угорської меншини. Системність і схожість дій провокаторів свідчить про замовний зовнішній слід. Ми не залишимо наших угорців наодинці! Разом будемо протидіяти спробам дестабілізації Закарпаття!

Нагадаємо, в Ужгороді в ніч з 26 на 27 лютого горів офіс Товариства угорської культури. Це другий підпал за останній місяць.У зв'язку з інцидентом посла України в Угорщині Любов Непоп викликали в Міністерство закордонних справ країни.

Related

Політика 153503022000868576

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item