У Польщі судитимуть роботодавця за нелегальне працевлаштування українців

Українці в Польщі не завжди працюють легально

Роботодавець українки після того як у неї стався інсульт відвіз її автомобілем в сусідній населений пункт й залишив паралізовану на автобусній зупинці

У Польщі власнику фірми, в якій працювала громадянка України, залишена на лавці після інсульту, пред'явлено звинувачення в нелегальному працевлаштуванні іноземців, повідомляє Польське радіо.
 
Роботодавець українки після того як у неї стався інсульт відвіз її автомобілем у сусідній населений пункт і залишив паралізовану на автобусній зупинці.
 
Працівники поліції допитали чоловіка і пред'явили йому звинувачення у нелегальному працевлаштуванні жінки й її сестри.

Як повідомив прес-секретар Великопольської поліції Анджей Боров'як, звинувачення стосується насамперед неповідомлення про цей факт  у Заклад соціального страхування. Після допиту чоловік був відпущений додому. Він додав, що поліція веде розслідування цієї справи.
 
Своєю чергою, Яцек Стшижевський з Окружної інспекції праці в Познані повідомив, що в фірмі чоловіка інспектори праці проводять ретельну перевірку. Її результати повинні бути відомі в кінці березня.
 
Нагадуємо, раніше повідомлялося про те, що в польському місті Згеж група грузинів і українців напала на поліцейських. Правоохоронці були змушені відкрити вогонь. Поліцейський патруль близько другої години ночі помітив на вулиці групу чоловіків, які розпивали алкоголь і вели себе агресивно.

Related

Події у світі 8518290544499304724

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item