Журналіст знайшов "російського агента" в оточенні Саакашвілі

Саакашвілі та Іванищев (в центрі) в момент порушення польсько-українського кордону Раніше Крутчак заявляв про зв'язок сор...


Саакашвілі та Іванищев (в центрі) в момент порушення польсько-українського кордону

Раніше Крутчак заявляв про зв'язок соратника Саакашвілі Максима Іванищева з Кримом і про його можливі "непрямі контакти" з Аксьоновим.

 
Близький соратник Михайла Саакашвілі Максим Іванищев пов'язаний з російськими спецслужбами. Таку заяву зробив журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook.
 
"Я ще 8 травня минулого року попереджав, хто такий Максим Іванищев! А зараз всі такі "О, Боже! Так він російський агент!". Так, Максим Іванищев - російський агент. Ну, а тепер вже самі думайте, якщо російський агент Іванищев особисто проводить Саакашвілі через польсько-український кордон, то хто зацікавлений у дестабілізації нашої держави?" - написав він.
 
У травні на свій сторінці в Facebook Крутчак писав, що Іванищев "не тільки веде бізнес-діяльність на окупованій території Криму", але і "побічно може контактувати з Аксьоновим".
 
Нагадаємо, раніше сьогодні генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про затримання озброєної групи прихильників Саакашвілі. Генпрокурор стверджує, що ця група планувала захопити Верховну Раду.

Related

Політика 2348910288124935710

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item