У США вчителька відстоює право на секс з учнями


У США 31-річна колишня вчителька з американського штату Алабама Чарлі Паркер звернулася до суду з позовом, щоб дати право вчителям на статеві стосунки з учнями.
На даний момент Паркер пред'явлені звинувачення в розбещенні двох 16-річних підлітків, повідомляє Daily Mail.
На її думку, заборона на секс між учителем і неповнолітнім учнем є "обмеженням конституційних прав людей", які займаються педагогічною діяльністю. Зараз, за ​​законами штату, викладачі можуть вступати в інтимний зв'язок з учнями старше 19 років.
Видання зазначає, що вік згоди на інтимні стосунки в Алабамі становить 16 років і звинувачення офіцеру поліції або лікарю, якщо вони вступлять в статевий зв'язок з підлітком, пред'явлені не будуть.
33-річний чоловік Чарлі Паркер теж проходить у справі про секс з учнем. У звинуваченні йдеться, що він вступив в статевий зв'язок зі школярками 6 разів. У той же час його дружина зайнялася сексом з 11 неповнолітніми школярами. Зустрічі відбувалися в будинку викладачів.
Мережу облетіло відверте відеозвернення Кітона Джонса, американського школяра, яке на його прохання записала мати. Промову хлопця про цькування та агресивну поведінку дітей вже переглянули понад 16 млн користувачів.

Related

Події у світі 603545645603634172

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item