У Києві поліцейські привласнили мільйони гривень премій

Угруповання створилося із часу створення нової поліції - у листопаді 2015 року

Зловмисники видавали працівникам столичного полку половину нарахованих премій, а решту коштів привласнювали, розподіляючи між собою.

Прокуратура Києва передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо п'яти фінансистів Головного управління Нацполіції Києва, обвинувачених у привласненні 6 млн грн, що призначалися для виплати премій столичним поліцейським. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у вівторок, 20 лютого.
Як установлено досудовим розслідуванням, організована злочинна група, до складу якої увійшли посадові особи Управління фінансового забезпечення і бухгалтерського обліку столичної поліції, голова профспілкової організації, командир полку поліції особливого призначення поліції Києва і його заступник, діяла з часу створення нової поліції - з листопада 2015 року.
Маючи доступ до інформації про наявність залишку грошових коштів у касі столичної поліції, зловмисники готували списки і розрахунково-платіжні відомості на преміювання працівників одного з полків поліції особливого призначення столичної поліції.
Опісля зловмисники видавали працівникам полку половину нарахованих премій, а решту коштів привласнювали, розподіляючи між собою.
Згідно із санкцією статті, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. На сьогоднішній день усі фігуранти кримінального провадження відсторонені від виконання службових обов'язків.
Раніше в Дрогобичі на хабарі затримали поліцейського.

Related

Гаряча новина 700219801084613781

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item