Суд зберіг за Трухановим посаду мера Одеси

Геннадій Труханов залишається в кріслі мера Одеси
У вівторок, 27 лютого, Солом'янський районний суд Києва відмовився відсторонити Геннадія Труханова з посади мера Одеси.
Як передає LIGA.net, Спеціалізована антикорупційна прокуратура клопотала про відсторонення Труханова на період розслідування, пов'язаного з купівлею будівлі заводу Краян за завищеною ціною, через можливий тиск на свідків і втручання в хід розслідування.
Захист Труханова заперечив САП, заявивши, що свідки вже допитані, а фінансова документація вилучена. Сам мер Одеси заявив, що його усунення може привести до фінансових ризиків для міста, так як він є підписантом низки проектів з міжнародним фінансуванням.
Нагадаємо, що 26 лютого Солом'янський районний суд наклав арешт на майно мера Одеси Геннадія Труханова.
Також Апеляційний суд Києва залишив його на волі. Прокурори САП просили взяти під варту з можливістю виходу під заставу в 50 млн грн, проте суд зберіг попередній запобіжний захід у вигляді особистої поруки.
Мера Одеси Геннадія Труханова звинувачують у розтраті під час купівлі будівлі для так званої Європейської мерії. У справі всього вісім підозрюваних, в тому числі і чиновники Одеської ОДА. Місто заплатило за будівлю заводу Краян 185 млн грн, тоді як незадовго до цього її придбали за 11,5 млн грн.

Related

Гаряча новина 4747911900015643411

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item