Захоплення санаторію в центрі Одеси: поліція встановила особи людей в балаклавах

Правові підстави перебувати на території санаторію є у обох сторін, заявили у поліції
Правоохоронці встановили особи людей, які вранці увірвались на територію санаторію Лермонтовський в центрі Одеси та захопили адмінбудівлю.
Як розповів Громадському радіо радник начальника голови Нацполіції Одеської області Руслан Форостяк, правових підстав для затримання будь-кого наразі немає.
"Але за фактом подій відкрито кримінальне провадження, що має ознаки правопорушення, передбачене статтею 356 – це самоуправство. Крім того, були встановлені особи, які мали з собою травматичну зброю, були перевірені документи і законність підстав таких дій", - зазначив Форостяк.
За його словами, правові підстави перебувати на території санаторію є у обох сторін. Саме тому в даний час на місці події працюють судові виконавці, щоб з’ясувати колізію у правовому полі.
Раніше повідомлялося, що близько 70 осіб, озброєні арматурою, захопили територію та адміністративний корпус санаторію Лермонтовський в центрі Одеси.
За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження.









Конфлікт навколо санаторію Лермонтовський триває щонайменше з 2011 року. На території санаторію є об'єкти нерухомості загальною площею близько 12,7 тис. кв. м, а сам санаторій розташований недалеко від узбережжя в центральній частині Одеси.

Related

Гаряча новина 6556620079188934609

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item