Російського кримінального аторитета видворили з України


Нацполіція затримала у Києві 56-річного громадянина Російської Федерації Домбаєва Заура Зеліхмановича, який проживав в Україні без жодних дозвільних документів.
Крім того, він був членом незаконних збройних формувань і впливав на дестабілізацію та погіршення криміногенної обстановки, повідомляють у Нацполіції.
"Встановлювавав контроль за протиправною діяльністю організованих злочинних угрупувань, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі (резонансні) злочини та приймав безпосередню участь у їх скоєнні. Іноземець розвивав злочинні традиції, ідеї, погляди з метою залучення до злочинної діяльності молоді, матеріально підтримув засуджених, звільнених з місць позбавлення волі та впливав на них", - йдеться у повідомленні.
Крім того, затриманий підтримував зв'язки з лідерами організованих злочинних угрупувань, а також координував свої дії з особами зі "злодіями в законі".
"Іноземця затримали у м. Вишгород. Його примусово видворили, із забороною в'їзду на територію України упродовж 3-х років. Чоловіка депортовано в Росію 23 лютого потягом "Київ-Москва"", - зазначається.
У Києві на просп. Глушкова правоохоронці затримали "злодія у законі" на прізвисько Гега Озургетський. За оперативною інформацією, громадянин Грузії мав намір керувати в Україні організованими злочинними угрупуваннями та перерозподілити із кримінальними авторитетами сфери впливу.

Related

Події в Україні 8030536757513978222

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item