Концерт Ірини Білик погрожують зірвати, якщо не визнає Росію агрессором


Активісти погрожують блокувати концерт Ірини Білик у Львівській опері 6 березня, якщо вона не доведе, що має проукраїнську позицію.
Про це розповіла одна із ініціаторок блокування концерту, представниця організації "Волонтерський курінь" Юлія Захарчук, передає ZAXID.NET.
До блокування планують долучитися "Добровольчого руху ОУН", "Спротив Романа Шухевича" та "Дух нації".
"Наша основна вимога, щоб Ірина Білик визнала Росію агресором. Не думаю, що ми можемо вимагати не їздити в Росію і не спонсорувати окупанта, вона б мала сама зробити цей вибір. Ми хочемо, щоб вона це сказала зі сцени і окремо зробила офіційну заяву. Як вона це зробить – її справа. Може у фейсбуці, може на прес-конференції", - розповіла Юлія Захарчук.
Якщо Білик не виконає цих умов, активісти обіцяють зірвати концерт співачки.
Вони також написали звернення до гендиректора Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Василя Вовкуна, в якому просять не допустити проведення концерту, якщо вона не виконає умов активістів.
"У 2017 році вона була гостею заходів відзначення ювілею скандально відомого співака Філіпа Кіркорова, які, зокрема, проходили і в кремлівському палаці… Вважаємо таку поведінку Ірини Білик ганебною, а її гастролі на території України вершиною цинізму", - зазначають організатори блокування у листі.
8 червня 2017 року концерт Ірина Білик в Одесі супроводжувався сутичками між протестувальниками і поліцією.

Related

Суспільство 3681928622603268251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item