Українські танкісти вчаться за стандартами НАТО

ЗСУ переймають канадський досвід застосування танкових підрозділів в боях

Тактичні навчання із застосуванням танків проводять канадські інструктори. В процес навчань вони не втручаються, але за всім стежать. Після відбувається спільне обговорення.

На Яворівському полігоні у Львівській області українські військовослужбовці 14 окремої механізованої бригади переймають канадський досвід застосування танкових підрозділів в боях. Про це в п'ятницю, 23 лютого, повідомляє Радіо Свобода.
Тактичні навчання із застосуванням танків проводять канадські інструктори. В процес навчань не втручаються, але стежать і після відбувається спільне обговорення, українські танкісти отримують конкретні поради. Згідно зі стандартами НАТО, в одному взводі задіють чотири танки, в українській армії - три.
"Особливість канадської армії в тому, що вони піклуються про безпеку людей. У них все сконцентровано на тому, щоб забезпечити найбільшу охорону, щоб було менше втрат. Багато в чому подібності в нашій тактиці і їхній, а різниця в наступальних діях. Ми йдемо в бойову лінію, а вони певними стрибками переміщаються, працюють, як піхота", - розповів військовий інструктор, український військовослужбовець Віталій Голуб.
Зазначається, що в цьому році вперше українські військовослужбовці повноцінним армійським підрозділом у складі НАТО візьмуть участь у військових навчаннях на полігоні Сухопутних військ США в Німеччині.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території України в 2018 році планується провести шість військових навчань, в яких візьмуть участь військовослужбовці армій країн НАТО.

Related

Події в Україні 2456278517636921051

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item