У трьох відірвалися серця: Дронову та Зайцевій зачитали обвинувальний акт


Під час засідання у Київському районному суді Харкова з розгляду кримінального провадження за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова у вчиненні резонансної ДТП у Харкові прокурор Ігор Омельченко зачитав обвинувальний акт, вказавши причини смерті жертв автоаварії.
У обвинувальному акті з подробицями описані травми постраждалих та причини смерті жертв аварії. Так, стало відомо, що причиною смерті трьох пішоходів - Ніни Кобисєвої та Алли і Анастасії Соколстав відрив серця від артерій. 27-річний Олександр Євтєєв загинув на місці від відкритої черепно-мозкової травми. Наталя Умаєва загинула від чисельних переламів, розриву внутрішніх органів та черепно-мозкової травми. Шостою жертвою ДТП стала 24-річна Діана Берченко, яка за тиждень після аварії від отриманих травм померла в лікарні, не виходячи з коми.
Олена Зайцева свою провину визнає повністю, каже, що готова давати свідчення в суді. Геннадій Дронов заявляє: йому не зрозуміло звинувачення і вимагає йому роз'яснити. Серед питань - швидкість автомобілів, маршрут їхнього пересування та інше. Свою провину не визнає. Цивільні позови також не визнає. Показання давати готовий.
У зв'язку з тим, що відео-конференція з Автозаводського суду Кеменчуга на Полтавщині з однією з потерпілих в аварії Ганною Комар закінчилося, судове засідання тривати не може, повідомив головуючий суддя Віктор Попрас.
Наступне засідання відбудеться 1 березня об 11:30.
18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеня тяжкості. За тиждень у лікарні померла ще одна потерпіла. Обох водіїв, які є учасниками аварії, на час слідства взяли під варту без права на заставу.

Related

Гаряча новина 4923952505126420022

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item