З'явилися подробиці затримання російських "секс-інструкторів" у Таїланді

Стали відомі подробиці затримання "секс-інструкторів" з Росії в Таїланді

У Таїланді в залу, де зібралися люди, увірвалися поліцейські і вибірково затримали вісім осіб, щоб екстрадувати до Росії, повідомив знайомий Алекса Леслі і Насті Рибки, підозрюваних в організації секс-тренінгів.

Російські відеоблогери Алекс Леслі і Настя Рибка (Олександр Кирилов і Анастасія Вашукевич) стали одними з восьми вибірково затриманих поліцією в одному з готелів курортного міста Паттайя за підозрою в організації секс-тренінгів в Таїланді. Про це в понеділок, 26 лютого, пише РБК з посиланням на Віктора Майдановича, знайомого затриманих.

За словами Майдановича, всі приїхали в Таїланд, щоб "відпочити і поспілкуватися". Він додав, що ввечері 25 лютого в залу, де зібралися люди, увірвалися поліцейські і вибірково затримали вісім осіб."У нас спільна тусовка, всі приїхали відпочивати, спілкуватися. Ми були в Паттаї. 25 лютого о 23:00 за місцевим часом в залу, де тривала зустріч, увірвалася поліція і вибірково затримала вісьмох людей, щоб екстрадувати до Росії", - розповів чоловік.За словами Майдановича, ще близько 35 осіб відпустили."Вони подумали, що у нас проходить заборонений захід", - сказав співрозмовник і додав, що через поліцію затриманим вдалося передати воду і їжу.За його словами, за визволення кожного просять внести заставу в розмірі 150 тисяч бат (близько 4,8 тисячі доларів).
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники поліції Таїланду затримали десять громадян Росії, які незаконно проводили секс-тренінг у курортній Паттаї.

Related

Події у світі 1338263417130780907

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item