У Росії школяр поранив ножем однокласника і вистрибнув у вікно


У Росії в одній зі шкіл Калузької області учень напав з ножем на однокласника і намагався втекти з місця злочину, вистрибнувши з 3-го поверху.
Інцидент стався близько 8:25 ранку в школі № 1 міста Спас-Деменськ. Порушено кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство". Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Слідчого комітету РФ.
Перед першим уроком, коли вчитель пішов за журналом, школяр використовував невеликий кухонний ніж. Поранений підліток зміг відштовхнути нападника і втекти. Потерпілому надали медичну допомогу і відпустили додому.
Сам винуватець вистрибнув у вікно третього поверху, його госпіталізували з підозрою на перелом хребта.
Потерпілий і його однокласники стверджують, що між двома підлітками не було конфлікту. Як з'ясували слідчі, ініціатор події ні з ким не спілкувався, був замкнутий.
У російській Пермі сталася масова бійка в школі № 127. Були використані ножі. В результаті цієї події постраждали 6 осіб - учитель і 5 учнів, передає "Інтерфакс". "Шість постраждалих, усіх забрала швидка допомога. Тут працюють вісім медичних бригад "швидкої", - повідомив співрозмовник агентства в прес-службі міністерства територіальної безпеки регіону.

Related

Суспільство 2056287741599621966

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item