Молитовний сніданок Трампа змусив Раду закритися на дві години раніше


Незважаючи на те, що молитовний сніданок Дональда Трампа відбудеться 8 лютого, відсутність народних депутатів позначилась на роботі Верховної Ради — 7 лютого, парламентарії не змогли ухвалили будь-яких документів.
Про це пише УНН
У сесійній залі перебувало не більше 160-170 нардепів. Спікер Андрій Парубійзакрив засідання парламенту на дві години раніше.
Офіційно про свою делегацію на молитовному сніданку розповіли тільки в партії "Батьківщина" — поки що відомо, що окрім Юлії Тимошенко, до США полетіли Сергій Власенко та Григорій Немиря.
Неофіційно про відсутність своїх депутатів на зустрічі з Трампом заявили в фракції "Самопоміч".
Джерела у фракції "Народний фронт" повідомили, що від їхньої політичної сили можуть відправитися до 10 депутатів. Крім того, вже в США перебуває голова партії, екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Як розповіло джерело в НФ, його присутність на сніданку залежить від того, чи вдасться йому зустрітися там з представниками політичної верхівки США для проведення переговорів.
Найбільша парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" також відправить своїх представників, але скільки і хто саме з народних депутатів відвідає цей захід офіційно, не повідомляється. Джерела в БПП додали, що, швидше за все, у США полетять ті ж самі парламентарі, що були на молитовному сніданку минулого року. Тоді у заході взяли участь нардепи Оксана БілозірВалерій Карпунцов. Цього разу від БПП поїдуть близько 20 нардепів, хоча їх прізвища поки що не розголошуються.
Деякі депутати кажуть, що ситуація з відвідуванням засідання Ради 8 лютого, буде ще гірша, ніж у середу. Причина - частина парламентарів поїде на молитовний сніданок, а ще частина не зможе бути присутньою через особисті питання.
Усі депутати, які відвідають сніданок, потім, в кінці цього року, зможуть отримати грошове відшкодування за переліт в США. Для цього їм буде потрібно тільки зберегти квитки та оформити поїздку як відрядження.
66-й Молитовний сніданок відбудеться 8 лютого в "Вашингтон Холі". Його відвідають близько 3 тисяч осіб з 100 країн світу.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item