В аеропорту Бориспіль затримали байкера з клубу "Нічні вовки"

Байкеру "Водяному" на три роки заборонили в'їзд в Україну

Прикордонники продовжують відстежувати людей, які можуть спробувати в'їхати в Україну для дестабілізації обстановки на території країни.

Прикордонники у київському міжнародному аеропорту Бориспіль не пропустили в Україну російського байкера на прізвисько "Водяний" з клубу "Нічні вовки".
 
Про це повідомила Держприкордонслужба в неділю, 18 лютого.
 
"Чоловік, громадянин Росії, прибув рейсом в аеропорт Бориспіль. Під час здійснення прикордонного контролю правоохоронці встановили, що росіянин є активним учасником російської асоціації байкерів і байкерського клубу РФ "Нічні вовки" на прізвисько "Водяний"", - йдеться у повідомленні.
 
У відомстві зазначили, що росіянину заборонили в'їзд в Україну терміном на три роки і запевнили, що прикордонники продовжують відстежувати людей, які можуть спробувати в'їхати в країну для дестабілізації обстановки на українській території.
 
Раніше прикордонники в пункті пропуску "Нові Яриловичі" не пропустили байкера з Росії, який нібито їхав до товариша в Івано-Франківськ. А Польща депортувала "нічного вовка" на батьківщину без мотоцикла.

Related

Події в Україні 3551452008140699838

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item