Жінка звинувачує "цілителя" у смерті подруги


Мешканка Києва Ірина Григор'єва звинувачує у смерті подруги Марини киянина, котрий називає себе екстрасенсом та цілителем.
Ірина стверджує, що від його нетрадиційних методів лікування жінка померла. Пост про це розмістила на своїй сторінці у Facebook.
Марина страждала на рак молочної залози. Померла 29 січня 2018-го.
Про те, що онкохвора дізналася два з лишком роки тому. На той час працювала в одній з міжнародних авіакомпаній в Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія погодилася покрити лікування за рахунок страховки, - розповідає Ірина.
Натомість Марина вирішила звернутися до народного цілителя.
Винним у смерті подруги Ірина вважає чоловіка на ім'я Григорій Фудім. Марина познайомилася з ним у 2016-му. Називала по-батькові - "Львович". Себе чоловік ніби то називає спадковим цілителем в 14 поколінні, екстрасенсом, доктором філософських наук та психотерапевтом.
Коли Марина була в ОАЕ на лікуванні, наказав видалити лише пухлину, а лімфовузли з метастазами залишити - про це розповіла сама жінка.
Після операції почала приймати хіміотерапію - пройшла 2 курси. Дізнавшись про це "Львович" заборонив робити повторні операції, приймати препарати та проходити обстеження. Переконав, що традиційна хімія її вб'є. Марина повернулася до Києва.
Лікував бадами та "коктейлями" власного виробництва, голодуванням, дієтами та "зарядженою" водою. Заборонив спілкуватися з друзями, які умовляли лягти у лікарню.
"Мені Львович сказав, що я здорова, метастазів вже давно немає, а мій стан пов'язаний із тими двома курсами хімії, що я з дуру проходила. Львович має такій дар, що він бачить мій організм краще ніж будь-який рентген апарат... І якщо ти це не можеш прийняти, то вибач, я вимушена припинити наше з тобою спілкування на цю тему", - наводить слова подруги Ірина.
"Центр Фудіма допомагає пацієнтам у вирішенні проблем з фізичним і психоемоційним здоров'ям, життєвими труднощами в сім'ї, на роботі і в бізнесі" , - йдеться на сайті організації. Так звані фахівці Центру працюють у Києві, Запоріжжі та Дніпропетровську. Пропонують такі послуги як акупунктура; акупресура; біоенергетична корекція; накладення рук та інші.

Related

Суспільство 3151604138843617823

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item