Чоловік вдома підстрелив грабіжника


У селі Гореничі Києво-Святошинського району зловмисник намагався пограбувати приватний будинок, але його зупинив господар. Чоловік стріляв у грабіжника, захищаючи будинок і сім'ю.
"Близько 23:43 на пульт поліції охорони Київської області надійшов сигнал - спрацювала тривожна кнопка в одному з охоронюваних будинків села Гореничі. За лічені хвилини наряд поліції охорони прибув за адресою. Правоохоронці з'ясували, що невідомий чоловік проник у двір, потім у підсобне приміщення, а звідти хотів пробратися в будинок. Але його помітив господар. 53-річний чоловік не розгубився, узяв пристрій для відстрілу гумовими кулями і двічі вистрілив в ноги непрошеному нічному гостю", - повідомили в ГУ НП Київської області.
Дружина в цей час натиснула тривожну кнопку, додали правоохоронці.
А після цього сімейна пара подзвонила в поліцію по телефону 102 і викликала швидку допомогу. Медики надали допомогу пораненому на місці, його життю нічого не загрожує.
Особу зловмисника встановили - це 23-річний житель Житомирської області. Травматичний пістолет з дозвільними документами забрали на експертизу.

Related

Гаряча новина 3998715698362654890

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item