Працівниця банку вкрала гроші померлої клієнтки


У Харкові 42-річна співробітниця одного з банків викрала з картки померлої клієнтки майже 200 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі прокуратури.
"У березні 2017 року у період відпустки керівника філії підозрювана виконувала її обов'язки. Жінці стало відомо про те, що на одній із банківських карток, що належить старенькій бабусі, накопичилося майже 200 тис. грн. Влітку 2015 року 84-річна пенсіонерка відкрила в банку два депозитних рахунки. На початку 2016 року старенька померла. Гроші залишалися у банку, на депозит нараховувалися відповідні відсотки. Нащадки своїх прав на спадок не заявляли. Дізнавшись про це, співробітниця фінансової установи вирішила заволодіти коштами. Вона, маючи доступ до бази клієнтів, перевипустила банківську картку вкладниці, встановила власний пін-код та невдовзі зняла готівку", - розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков.
Жінка на час слідства перебуватиме під домашнім арештом. Із займаної посади її звільнили. Встановлюються всі обставини справи.
У райцентрі Тростянець на Вінниччині працівник місцевого відділення "Приватбанку" 30-річний Андрій знімав гроші з кредиток своїх клієнтів. Із картки Галини Косюк украв 3970 грн. Із кредитки Ніни Мисько — 3680 грн.

Related

Гаряча новина 667347335679129174

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item