На Закарпатті знесли дві спостережні вишки на "приватному" кордоні

Вишки використовувалися для спостереження за прикордонниками
У п’ятницю, 16 лютого, у Закарпатській області знесли дві приватні спостережні вишки, які були встановлені вздовж "приватизованого" кордону.
Як повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, контрабандисти використовували вишки для спостереження за прикордонними нарядами Держприкордонслужби України.
Спецоперацію провели в рамках розслідування справи щодо одіозного організатора так званого "приватного кордону" на Закарпатті на прізвисько "Докі". Він підозрюється в організації заволодіння у групі із службовими особами Держземагентства в Закарпатській області через підставних осіб землями прикордонної смуги. Це призвело до приватизації понад 130 га земельних ділянок.

Нагадаємо, 16 листопада 2017 року почалася масштабна спецоперація силовиків із залученням авіації і спецслужб у зв'язку з організацією так званого "приватного кордону".
За місяць до цього, 14 жовтня 2017 року, військовий прокурор Анатолій Матіос розповів ЗМІ, що 150 км україно-угорського кордону на Закарпатті є приватними земельними ділянками, до яких прикордонники фактично не мають доступу.
За словами Матіоса, селищна рада передала ці ділянки місцевим жителям, після чого вони "осіли в окремо взятих руках".

Related

Події в Україні 196484059202952687

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item