У Білій Церкві чоловік палицею побив поліцейських

Чоловіку загрожує позбавлення волі до п’яти років (ілюстративне фото)
У Білій Церкві чоловік палицею побив двох дільничних офіцерів поліції, які прийшли, щоб вручити повідомлення про виклик до слідчого.
Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, двері квартири поліцейським відкрила жінка, яка представилась його матір’ю.  Працівники поліції пред’явили свої службові посвідчення, на що вона почала кричати, ображати їх лайкою, захищаючи свого сина. 
У той момент, коли поліцейські намагались втихомирити господарку, молодий чоловік схопив дерев’яну палицю і накинувся на правоохоронців. Нападник щосили наносив удари по голові та тулубу поліцейським, після чого він з матір’ю зачинився у квартирі.
Затримав зловмисника на місці злочину наряд поліції, який одразу прибув на виклик. Також була викликана карета швидкої медичної допомоги. 
Один з працівників поліції з травмою голови госпіталізований, іншому надана кваліфікована медична допомога.
Зловмисника затримано на місці злочину у порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.345 (погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.  Йому загрожує позбавлення волі до п’яти років.

Related

Гаряча новина 765698639655463998

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item