Росія готується до великої війни - Ярош


Розгортання російських військ на кордонах із європейськими державами свідчить про підготовку Москви до великої війни.
Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю виданню "Главком".
"Росія зараз готується до великої війни. Ми бачимо це за концентрацією ударних угруповань по всьому периметру України і не тільки – на кордонах Прибалтики, Фінляндії. Тут лише можу процитувати поета: "умом Россию не понять, аршином общим не измерить". Вона, як загнаний в кут пацюк, починає кидатися. Тому Заходу треба реагувати на такі речі не тільки санкціями, а й більш вагомими кроками", - сказав Ярош.
Він підкреслив, що санкції можуть зупинити російську агресію, лише якщо їх розширять.
"Бачив інформацію, що вже і російський резервний фонд припиняє своє існування. Тож санкції, мабуть, таки впливають на економічний розвиток, але ми бачимо багато прецедентів, коли їх обходять. Знову ж таки, є санкції щодо Криму, а величезні західні корпорації присутні там – турбіни Siemens і так далі.
Росія – гравець досвідчений. І відповідно у ситуації, коли ціни на енергоносії знову пішли догори, вона продовжує роздавати гроші. Сама дестабілізує ситуацію на Близькому Сході – їхні структури проявляють себе у Сирії, Південному Судані, Лівії та інших країнах. І підняття цін на енергоносії, на яке вони розраховують, в певній мірі компенсує збитки, що наносять їм санкції", - зазначив Ярош.
Наприкінці січня Міністерство фінансів США опублікувало так звану "кремлівську доповідь", у якій перераховані імена наближених до президента РФ Володимира Путіна російських чиновників і бізнесменів, проти яких можуть бути введені санкції.
У списку 96 російських олігархів, чиї статки оцінюються на суму понад $1 млрд. Крім того, у списку 114 прізвищ високопосадовців, а також керівників державних компаній.
До списку Мінфіну США потрапили й російські компанії, які щонайменше на чверть належать державі і мають дохід понад 2 мільярди доларів.

Related

Політика 531055902437371724

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item