В Одесі вболівальники Карпат побили поліцейських

Двоє патрульних отримали тілесні ушкодження

Серед постраждалих поліцейських - лейтенант поліції Роман Даниленко, командир екіпажу, який нещодавно знешкодив проросійського активіста Валентина Дорошенка.

 
В Одесі на залізничному вокзалі постраждали двоє патрульних поліцейських унаслідок нападу групи хуліганів. Як повідомляє регіональне упраління Нацполіції, інцидент стався пізно ввечері в суботу.
 
"Увагу патрульних привернула компанія хлопців, які порушували громадський порядок. На вимоги інспекторів припинити незаконні дії порушники не реагували, вели себе агресивно і намагалися провокувати конфлікт", - наголошується в повідомленні.
 
Згодом чоловіки почали погрожувати правоохоронцям і, користуючись чисельною перевагою, ув'язались в бійку з поліцейськими.

"У сутичці з правопорушниками двоє патрульних отримали тілесні ушкодження", - наголошується в повідомленні.
 
На місце події прибули додаткові патрульні екіпажі, які затримали хуліганів і доставили їх у відділення. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею  "Насильство щодо працівника правоохоронного органу" (ч.2 ст. 345 КК України).
 
За інформацією Думской, йде мова про чотирьох фанатів львівського футбольного клубу Карпати. А серед постраждалих поліцейських лейтенант поліції Роман Даниленко - командир екіпажу, який в січні знешкодив проросійського активіста Валентина Дорошенка.
 
Нагадуємо, лейтенант поліції Роман Даниленко отримав відзнаку "За відвагу в службі", а його напарник старший сержант Володимир Хлівний - таку ж відзнаку і нагородну зброю.

Related

Гаряча новина 7417682515659861361

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item