На Хмельниччині затримали "злодія в законі"


Затримано "злодія в законі"

"Злодія в законі" на прізвисько Льора Сумський, затримали в Хмельницькій області. Чоловік з місцевим кримінальним авторитетом прямував до виправної установи.

Правоохоронці затримали в Хмельницькій області "злодія в законі" на прізвисько "Льора Сумський", який з місцевим кримінальним авторитетом прямував до виправної установи, щоб вершити "праведний суд". Про це у себе в Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін."Сьогодні в Хмельницькій області під час проведення розшукових заходів на наявність зброї було перевірено авто, в якому з місцевим злочинним кримінальним авторитетом їхав "злодій в законі" на прізвисько "Льора Сумський", - написав Аброськін.




Перший заступник голови Нацполіції уточнив, що авторитет прямував до місцевого виправного закладу.

 
"Цей "знатний" аксакал їхав до виправної установи, яка розташована на території області, щоб здійснювати, на його думку, свій "праведний" суд, але не доїхав. Він - не суддя і ніколи ним не буде", - додав він.Нагадаємо, поліція затримала в Харкові так званого "злодія в законі", раніше судимого на прізвисько Ізот.

Related

Події в Україні 5704720823868235377

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item