РФ втручається у вибори всіх країн Європи - США

Прес-секретар Палати представників США Пол Раян

США звинувачують Росію в поширенні дезінформації і причетності до кібератаки. Також Кремль "втручається в демократичні вибори по всій Європі".

У США високо цінують солідарну та узгоджену реакцію західних союзників на хімічну атаку росіян, яку вони влаштували в Великобританії. Про це заявив прес-секретар Палати представників США Пол Раян сьогодні, 27 березня під час виступу в парламенті Чехії, пише The Washington Post.
"Солідарність на цьому передньому краї свободи важливіша, ніж будь-коли. Важливо, щоб ми діяли в солідарності з нашим союзником, у цьому випадку, з британцями, і засудили таку діяльність Росії", - заявив Раян, коментуючи консолідоване рішення західних країн вислати понад 130 російських дипломатів.
Крім того, він звинуватив Росію в поширенні дезінформації і причетності до кібератаки.
Як заявив прес-секретар Палати представників США, Росія зараз "втручається в демократичні вибори по всій Європі, як це було в Сполучених Штатах, ми не можемо, і не будемо терпіти цього".
Раніше 23 держави оголосили про висилання дипломатів РФ у зв'язку зі справою Сергія Скрипаля. Всього 16 країн Євросоюзу, а також США, Канада, Австралія, Албанія, Македонія, Норвегія та Україна вирішили вислати близько 150 дипломатів.

Related

Події у світі 3324200833972764899

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item