У поліції розповіли подробиці смерті 13-річної дівчинки в Києві

Тіло знайшли в недобудові на проспекті Перемоги

Співробітники ювенальної превенції в Святошинському районі Києва знайшли тіло 13-річної дівчинки, яку більше доби розшукували як зниклу безвісти.

Поруч зі знайденим тілом 13-річної дівчинки в Святошинському районі Києва виявлено передсмертну записку. Про це повідомили в столичній поліції у п'ятницю, 16 березня.
"Потерпіла - місцева жителька, 2005 року народження. Вчора в Святошинське управління поліції з відповідною заявою звернулася її мама. За словами жінки, дочка пішла близько 17:00 години 14 березня і додому не повернулася. Мобільного телефону у дівчинки при собі не було", - розповіли у поліції.


Співробітники ювенальної превенції поспілкувалися з родичами і друзями зниклої. Вони з'ясували, що конфліктів з родиною у неї не було. Учасником "депресивних груп у соціальних мережах" вона також не була.

"Сьогодні ювенальні поліцейські отримали інформацію, що розшукувана іноді проводила час у недобудові на проспекті Перемоги. Коли вони прибули на місце, знайшли дівчинку мертвою з травмами, характерними для падіння з висоти. На місці події також знайшли передсмертну записку", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці з'ясовують, що стало причиною інциденту.
Співробітники ювенальної превенції в Святошинському районі Києва знайшли тіло 13-річної дівчинки, яку більше доби розшукували як зниклу безвісти. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

Related

Гаряча новина 3909438078508463174

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item