За крадіжку дизельного палива затримано 15 осіб – ГПУ

"Врізка" в нафтопровід

До складу угруповання входили 25 осіб, що спеціалізувалися на крадіжках нафтопродуктів в особливо великих розмірах у Волинській та Львівській областях.

У Львівській області силовики затримали 15 осіб за "врізку" в нафтопровід. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook ввечері у четвер, 15 березня.




З її слів, правопорушники викачали за останні три тижні з нафтопроводу компанії ПрикарпатЗахідтранс 163 тонни дизельного палива, завдавши збитків на 4,1 мільйона гривень.
"Успішно здійснивши цю крадіжку, 14 березня угруповання розширило свою протиправну діяльність і з метою заволодіння нафтопродуктами на території Львівської області здійснювало "врізку" в систему магістральних нафтопроводів Дружба. На цьому етапі злочинна діяльність групи була припинена", - написала вона.
За даними Сарган, силовики протягом 14-15 березня провели 42 обшуки, виявили та вилучили 3 одиниці зброї, зокрема автомат і кулемет, викрадених 60 тонн палива, готівкові кошти, коштовності.
Як повідомляє прес-секретар генпрокурора, в рамках слідчих дій правоохоронці викрили міжрегіональне організоване озброєне угруповання, до складу якого входили близько 25 осіб. Усі вони спеціалізувалися на крадіжках нафтопродуктів в особливо великих розмірах на території Волинської та Львівської областей.
Раніше силовики заблокували масштабне розкрадання сировини з нафтопроводів у Сумській, Чернігівській і Полтавській областях.

Related

Події в Україні 7796148003196997996

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item